business, model, woman

We zijn open voor u met zorg​

Wat zijn wij blij dat wij onze deuren v.a maandag 11 mei weer open.

Aangepaste openingstijden wegen COVID-19

Mooie Smile neemt de verantwoordelijkheid naar onze cliënten en naar ons personeel. Vandaar dat wij i.v.m. het Corona-virus en volgen de RIVM richtlijn hebben besloten om Mooie Smile te sluiten tot en met dinsdag 11 mei. Indien u reeds een afspraak heeft geboekt dan nemen wij contact met u op om deze afspraak te verplaatsen. Wij vragen uw begrip voor deze situatie en hopen u na deze periode weer in goede gezondheid te verwelkomen.

LIVE | Coronacrisis: zondag 15 maart

’Geen mondzorg als het niet spoedeisend is’

“Mooie Smile kliniek” neemt de verantwoordelijkheid naar onze klanten en naar ons personeel, en we volgen de richtlijn en het advies van de mondzorgkoepels KNMT, ANT, NVM en ONT aan hun leden.

Tandartsen, mondzorg en tanden cosmetisch moeten vanaf maandag 16 maart 2020 tot in elk geval 6 april alleen nog maar spoedbehandelingen uitvoeren en geen reguliere zorg verlenen.

Gemaakte afspraken
indien u reeds een afspraak heeft gebookt dan nemen wij cotact met u op om deze afspraak te verplaatsen. we vragen uw begrip voor deze situatie en hopen u na deze periode weer in goede gezondheid te verwelkomen.

t belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken om de verspreiding van het virus af te remmen. Mondzorgverleners zoals tandartsen en mondhygiënisten zitten heel erg op de mond van de patiënt. De koepels adviseren daarom om de adviezen van de overheid op te volgen, „waaronder het bewaren van een afstand van minimaal 1,5 meter.”

De koepels hebben hierover overleg gevoerd met het RIVM en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS). https://www.telegraaf.nl/c/1670240521/

 

Coronavirus update 10 maart 2020

Wij vragen uw aandacht vanwege het volgende:
Vanwege het Carona virus vragen we aan onze patiënten indien zij last hebben van koorts met luchtwegklachten (hoesten of kortademigheid) én in een land/regio geweest zijn met wijdverspreiding van het coronavirus. Of de afgelopen periode in contact zijn gekomen met het nieuwe coronavirus, om alvorens uw bezoek telefonisch contact met ons op te nemen.

1 thought on “corona”

Leave a Comment

Your email address will not be published.