Gummy Smile

Een gummy smile of tandvleeslach is vaak aangeboren.
De oorzaak: de spiertjes die je bovenlip omhoogtrekken als je lacht werken gewoon iets te hard.
Een gummy smile is eenvoudig te behandelen met een tijdelijke spierontspanner.
Dit zorgt ervoor dat je spiertjes simpelweg iets minder hard samentrekken, en houden je ‘eigen’ gezichtsuitdrukking intact.

gummy smile

Wat is een gummy smile?

Lach je altijd met je hand voor je mond? Voel je je onzeker omdat er zoveel tandvlees zichtbaar is? Dat hoeft niet. Een zogenaamde ‘gummy smile’ of ‘tandvleeslach’ is namelijk heel eenvoudig te verhelpen. Met een paar prikjes van een tijdelijke spierontspanner ben jij voor lange tijd gegarandeerd van een prachtige glimlach.

Hoe ontstaat een Gummy smile?

Een tandvleeslach is vaak aangeboren. Als kind had je er waarschijnlijk al last van. De oorzaak: de spiertjes die je bovenlip omhoogtrekken als je lacht werken gewoon iets te hard. Geen groot probleem, maar misschien wel erg vervelend.

Resultaten van de behandeling van een gummy smile

Een stralende lach, zonder zichtbaar tandvlees! De bovenlip komt na de gummy smile behandeling precies tot aan je tanden. Al na een paar dagen zie je het eerste effect, na een week is het effect optimaal en na 3 tot 6 maanden is de tijdelijke spierontspanner uitgewerkt. Is dat wat je altijd al graag wilde? Dan kunnen onze ervaren, speciaal opgeleide cosmetisch artsen je goed helpen. En wil je daarna niet meer terug naar je oude glimlach? Een herhaling van de behandeling met een tijdelijke spierontspanner is eenvoudig en effectief.