Tanden bleken

Het bleken van tanden is een procedure die vooral binnen de cosmetische tanden bleken kliniek uitgevoerd wordt. Veel mensen beschouwen witte tanden als een aantrekkelijk deel van de glimlach. Het melkgebit van een kind is witter dan het volwassen gebit dat volgt. Naarmate de leeftijd stijgt, zal het volwassen gebit donkerder worden. 

tandenblekenzoetermeer

behandeling tarief

€9,99

1x20 min

€29,99

3x20 min

€49,99

5x20 min

€69,99

7x20 min

Alle behandelingen van “Mooie Smile” zijn 100% veilig, pijnloze, peroxidevrij en worden uitgevoerd door onze professionals, gegarandeerd meteen resultaat.

Voorafgaand aan iedere bleekbehandeling krijgt je een gratis consult waarbij wij een gebitscontrole uitvoeren. Hierbij onderzoeken wij onder andere of je tanden geschikt zijn om te bleken en doen wij een kleurmeting zodat je kunt zien hoe wit je tanden kunnen worden.

Dit consult is altijd gratis en vrijblijvend, je bent hierna nergens toe verplicht! Heb je vragen over de behandelingen? Bekijk dan de veelgestelde vragen.

"touch up" behandeling | 1x20 min | € 9,99

Deze behandeling is voor onze vaste klanten, die de behandeling willen bijhouden of voor mensen die hun tanden een kleine touch up willen geven. Tot wel 4 tinten witter! Een “Touch up” behandeling voor 1 persoon bestaat uit 1 sessies van 20 minuten.

"white smile" behandeling | 3x20 min | € 29,99

Deze behandeling wordt aangeraden voor klanten die hun tanden een mooie boost willen geven voor een wittere glimlach tot wel 6 tinten witter! Een “White Smile” behandeling voor 1 persoon wordt gedaan in 1 uur behandeling in een keer.

"premium smile" behandeling | 5x20 min | € 49,99

Deze behandeling is voor extra witte tanden, het meest gekozen door onze klanten tot wel 10 tinten witter! een “Premium Smile” behandeling voor 1 persoon wordt gedaan in 1,5 uur behandeling in een keer.

"hollywood smile" behandelinG | 7x20 min | € 69,99

Deze behandeling is bedoelt voor mensen die houden van extreem wit hebben we uiteraard nog de Hollywood smile, met extra sterk bleekgel tot wel meer dan 14 tinten witter! een “Hollywood Smile” behandeling voor 1 persoon wordt gedaan in 2 uur behandeling in een keer.

Veelgestelde Vragen

Hoe wit de tanden zullen worden is afhankelijk van de behandeling. Hoe wit ze zullen worden hangt af van de mate van verkleuring, de soort verkleuring en hoeveel sessies er worden besteed aan het tanden bleken de tanden zullen. Bij Mooie Smile is resultaat aantoonbaar gegarandeerd.

Dit verschilt per persoon en is afhankelijk van de levensstijl die erop nagehouden wordt en de staan van de tanden. Over het algemeen zien we dat mensen na een half jaar tot een jaar terug komen voor een touch-up behandeling. Dit mag natuurlijk ook eerder voor een optimaal resultaat!.

Een volledige behandeling duurt ongeveer een uur tot 1,5 uur inclusief de intake.

Alhoewel er direct grote sprongen in witheid gemaakt kunnen worden(tot wel 13 tinten witter) kan het zo zijn dat u optimaal resultaat wilt. In dat geval kunt u al binnen 1 week terug komen voor een behandeling.

Nee, de kronen en stiften zullen niet witter worden. Oppervlakkige verkleuringen kunnen wel lichter worden. Het is gewenst op te passen bij kroon en brugwerk met open randen, daar het materiaal aangetast kan worden.

De behandeling is pijnloos en niet gevaarlijk voor tanden of tandvlees

Nee. De gel heeft meer tijd nodig om tot een maximaal haalbaar resultaat te komen. In onze salon is kwaliteit een prioriteit en raden we aan een vervolgbehandeling een andere dag te boeken.

Dit is geen drama. Door uitdroging kunnen lijntjes of vlekken in de elementen verschijnen, maar deze zullen binnen een paar dagen verdwijnen (met uitzondering van vlekjes door fluoride).

Nee, het is niet slecht voor vullingen.

Nee. Onderzoek heeft uitgewezen dat vullingen niet lichter worden. Alles wat van nature niet in de mond thuishoort, zal niet lichter worden.

Ja, bleken tast de gouden tand op geen enkele manier aan.

De minimum leeftijd voor een behandeling bij Mooie Smile is 18 jaar. maar kan ook minderjarig behandelt worden alleen met toesteming van zijn/haar ouders/verzorgers.

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN​

mooiesmile_klant1

lotte zeemann

“Superblij met het mooie resultaat. Ik heb nog nooit mijn tanden laten bleken en wist niet wat ik kon verwachten. Ik wilde wittere tanden, maar wel passend bij mijn leeftijd. Dus geen oogverblindend wit. Na een goed advies heb ik gekozen voor de Premium behandeling en het resultaat overtreft mijn verwachtingen”’

mooiesmile_klant2

ishan kan

2 dagen gelden heb ik mijn tanden laten lazer bleken, bij “Mooie Smile Kliniek ” wel professional en vriendelijk personeel, goed kwaliteit gel en laser lampen, wel moderne hygiene kliniek. Zeker aanrader. Ook gratis Parkeren bij de stadhart, Ik Ben tevreden met Mijn mooie wite tanden.

mooiesmile_klant6

Liuisa Johannes

 

Professioneel en vriendelijk staff, duidelijk uitleg en Lekker mooie te witte tanden na 3 sessie binnen 1 uur, ik ben erg blij mee en dat is alles voor maar 39,99 euro, geen geld!! :))