Waarom Mooie Smile

tandenbleek systeem

Bewezen de nieuwste tandenbleek systeem

Ons NON-Peroxide en bewezen tandenbleeksysteem met dezelfde methodologie als tandartsen in hun Klinieken waarvoor je vaak te veel betaald, is voor een fractie van die kosten te koop bij Mooie Smile.

Persoonlijke Behandeling

Hoewel de details kunnen variëren per persoon wordt er altijd gekozen voor een persoonlijk behandelplan. De betreffende stappen zijn niet pijnlijk of ongemakkelijk; in feite doezelen veel patiënten weg of kijken naar een dvd of tv tijdens de behandeling. Als je niet tevreden bent of het gewenste resultaat niet is bereikt, kan jouw cosmeticus je adviseren in de toekomst de behandeling te herhalen. Wij garanderen je als klant dat je altijd met een lach op je gezicht onze kliniek verlaat.

Binnen 1 uur tot wel 7 Tinten Lichter

oetsen en flossen zijn dagelijkse manieren om je tanden helder, wit en gezond te houden. Toch, als je misschien het gevoel hebt dat je glimlach wat sprankeling mist of meer geel is dan vroeger, ben je niet de enige. Toen de er bij een onderzoek werd gevraagd wat ze het liefst zouden verbeteren aan hun lach, was de meest voorkomende reactie wittere tanden.

Je Glimlach is Belangrijk

e glimlach is een van de eerste dingen die mensen over je opmerken. Hoewel verkleuring na verloop van tijd natuurlijk is, kan je jouw tanden veilig en professioneel laten witten voor veel minder geld dan je zou verwachten.