veelgestelde vragen

vragen over tanden bleken?

Hoe wit de tanden zullen worden is afhankelijk van de behandeling. Hoe wit ze zullen worden hangt af van de mate van verkleuring, de soort verkleuring en hoeveel sessies er worden besteed aan het tanden bleken de tanden zullen. Bij Mooie Smile is resultaat aantoonbaar gegarandeerd.

Dit verschilt per persoon en is afhankelijk van de levensstijl die erop nagehouden wordt en de staan van de tanden. Over het algemeen zien we dat mensen na een half jaar tot een jaar terug komen voor een touch-up behandeling. Dit mag natuurlijk ook eerder voor een optimaal resultaat!.

Een volledige behandeling duurt ongeveer een uur tot 1,5 uur inclusief de intake.

Alhoewel er direct grote sprongen in witheid gemaakt kunnen worden(tot wel 13 tinten witter) kan het zo zijn dat u optimaal resultaat wilt. In dat geval kunt u al binnen 1 week terug komen voor een behandeling.

Nee, de kronen en stiften zullen niet witter worden. Oppervlakkige verkleuringen kunnen wel lichter worden. Het is gewenst op te passen bij kroon en brugwerk met open randen, daar het materiaal aangetast kan worden.

De behandeling is pijnloos en niet gevaarlijk voor tanden of tandvlees

Nee. De gel heeft meer tijd nodig om tot een maximaal haalbaar resultaat te komen. In onze salon is kwaliteit een prioriteit en raden we aan een vervolgbehandeling een andere dag te boeken.

Dit is geen drama. Door uitdroging kunnen lijntjes of vlekken in de elementen verschijnen, maar deze zullen binnen een paar dagen verdwijnen (met uitzondering van vlekjes door fluoride).

Nee, het is niet slecht voor vullingen.

Nee. Onderzoek heeft uitgewezen dat vullingen niet lichter worden. Alles wat van nature niet in de mond thuishoort, zal niet lichter worden.

Ja, bleken tast de gouden tand op geen enkele manier aan.

De minimum leeftijd voor een behandeling bij Mooie Smile is 18 jaar. maar kan ook minderjarig behandelt worden alleen met toesteming van zijn/haar ouders/verzorgers.